Uusimmat

Tulevien Live Arcade -pelien kokeilua

19.04.2007 11:34 Jukka O. Kauppinen

Aamukahvin lipittämisen lomassa ehtii tehdä kaikenlaista. Kuten heittää Xboxin tulille ja kokeilla millaisia pelejä Live Arcadeen on tulossa. Kivaa kamaa:

Settlers of Catan
Lautapelinä ja verkossa pelattavana java-moninpelinä mitä parhainta viihdettä kaveriporukalla. N-Gage-versio oli varmaan eniten koskaan pelaamani NG-peli. Arcade-versio tuntuu kivalta, aika söpögrafiikkaa. Mekaniikka tuntuisi toimivan ok. Testiversiossa vain rajat tulivat äkkiä vastaan. Tätä lisää ja pian, kiitos.
Eets: Chowdown
Ensin ihmettelin ”Lemmingsikö tämä on”, sitten hieman wtfää jonkin aikaa. Aika vekkulin oloinen puzzle-reaktiopeli. Omaperäisyyttä ja erikoisuutta vaikka muille jakaa. Ei saata purra perinteisiin ärrinmurrin-hc-pelaajiin, mutta oikein vekkuli epeli muille.
Mad Tracks
Kehnohkon oloinen kopio Micro Machinesista. Ei ihme, että tämä on roikkunut julkaisulistalla vaikka miten pirun kauan. Toivottavasti tämä oli vanha versio. Vaatii vielä paljon työtä noustakseen hyvä-kastiin.
Pinball DX
Erinomaisen tyydyttävä flipperi. Jee! Peli joka vetoaa taatusti mittaamattoman suuriin massoihin.
Track and Field
Klassinen pelihallien ja vanhojen mikrojen sporttipeli. Pyörii nähtävästi arcade-emulaation päällä. Ihan kiva ja viihdyttävä – mutta ei tätä kuuluisi padilla pelata. Pitäisi testata toimivatko retro-usb-joytickit tässä, kunnon tikun varren vatkaaminen on ihan toista kuin ristiohjaimen tai mitättömän sauvan heiluttelu.