Uusimmat

Turtle Beachilta uusi lippulaivaluokan langaton peliohjain Xboxille ja PC:lle

Kuva: @ Turtle Beach

02.12.2023 13:13 Muropaketin toimitus

Turtle Beachin uusi Stealth Ultra on valmistajan langaton lippulaivaohjain, joka soveltuu niin Xboxille, PC:lle, älytelevisioille kuin Android-pelaajillekin.

Turtle Beach esitteli aiemmin tällä viikolla ensimmäisen langattoman ohjaimensa Xboxille ja PC:lle. Turtle Beach Stealtht Ultra Wireless Smart Game Controller edustaa valmistajan ohjaimien lippulaivaluokkaa. Se tarjoaa matalan viiveen langattoman yhteyden Xbox-konsoleihin ja Windows-tietokoneisiin sekä mahdollistaa Bluetoothin avulla pelaamisen myös toimintoa tukevilla älytelevisioilla ja Android-mobiililaitteilla.

Stealth Ultran tuntoherkät mikrokytkimet tarjoavat nopeat ja luotettavat vasteet, ja ne on suunniteltu kestämään jopa viisi kertaa pidempään kuin muissa ohjaimissa olevat vakiopainikkeet. Mikrokytkimet  onkin mitoitettu viiden miljoonan napsautuksen elinkaarelle D-padissa, ABXY-klusterissa, yhdistettävissä painikkeissa sekä puskureissa. AntiDrift-peukalotikkujen luvataan tarjoavan tarkan ohjauksen, ja säädettävät lyhyt- ja pitkävetoliipaisimet luovat sopivan vasteen.

Kuva: @ Turtle Beach

Ohjaimessa on täysvärinen ohjausnäyttö, jonka avulla pelaajat voivat mukauttaa esimerkiksi RGB-valaistusta, peli- ja chat-ääniasetuksia ja ohjaussauvan herkkyyttä. Turtle Beachin patentoidun teknologian ansiosta pelaajat voivat vastaanottaa sosiaalisia ilmoituksia puhelimeensa ohjaimen ohjausnäytön kautta.

Stealth Ultra -ohjaimessa on myös säädettävät virransyöttötilat, jotka voivat tarjota jopa 30 tunnin akkukeston yhdellä latauksella. Lataus hoituu mukana tulevan matalaprofiilisen lataustelakan kautta.

Turtle Beachin Designed for Xbox Stealth Ultra Wireless Smart Controller on valmistajan tiedotteen mukaan jo ennakkotilattavissa 210 euron suositushintaan. Varsinainen myynti alkaa 15. joulukuuta 2023.