Uusimmat

Unchartedit tulevat HD-uusintaversioina PlayStation 4:lle syksyllä

05.06.2015 11:30 Miikka Lehtonen

Ei viikkoa ilman HD-uusintaversiouutisointia, tai nykyään muutamaakin sellaista. Tuoreimmat uutiset tulevat Sonylta, jonka suunniteltu Nathan Drake Collection lipsahti julkisuuteen vähän turhan aikaisin. Ja kun huhut olivat ulkona, ei niitä säkkiinkään takaisin saanut, joten tässä se on.

Eilen kävi niin hassusti, että Sonyn verkkokaupan sivuille paukahti hetkeksi mainosbanneri, jossa kaupiteltiin Uncharted: the Nathan Drake Collection -pakettia. Mainos vedettiin alas vauhdilla, mutta vahinko oli tapahtunut ja kuvakaappaukset lähtivät kiertämään. Myöhemmin iltapäivällä Suomen aikaa oli sitten jo edessä virallinen julkistus: Unchartedit tulevat HD-uusintaversioina PlayStation 4:lle.

Tässä traileri.

Kokoelman ostamalla pääsee myös pelailemaan myöhemmin ilmestyvän Uncharted 4:n moninpelibetaa ennen pesemätöntä rahvasta, joten jos moinen kiinnostaa niin lokakuussa kannattaa olla kuulolla. Ja jos nyt ihan vakavasti puhutaan, niin ovathan Unchartedit oikein hyviä pelejä. Jos ne on saatu 1080p:hen ja pyörimään 60 FPS:n nopeudella — kuten nyt syytä olisi kovasti odottaa — niin mikäs siinä on pelaillessa. Mutta samaan aikaan… olisipa kiva, jos uusille konsoleille julkaistaisiin joskus myös, you know… uusia pelejä.

Muropaketin uusimmat