Uusimmat

Uusi Doom rytisee esille E3-messuilla

18.05.2015 20:28 Juho Anttila

idSoftwaren kehittämän ja Bethesdan julkaiseman Doom 4 -räiskinnän kehitystie on ollut pitkä ja kivinen. Melkein kymmenen vuotta työn alla ollut projekti muun muassa aloitettiin kokonaan alusta vuonna 2011 ja senkin jälkeen homma on ollut ainakin huhujen mukaan ajoittain kovastikin nihkeää.

Ilmeisesti vaikeudet on kuitenkin voitettu. Ensimmäinen traileri pelistä nähtiin jo viime vuoden E3-messuilla ja tämän vuoden vastaavassa tapahtumassa on luvassa ilmeisesti huomattavan paljon enemmän ihmeteltävää. Bethesdan julkaisema lyhyt kiusakevideo nimittäin lupaa, että E3-messuilla päästään näkemään ehtaa pelikuvaa.

Kyse ei ole ensimmäisestä kerrasta, kun uuden Doomin pelikuvaa esitellään. Peliä vilautettiin jo viime vuoden Quakecon-tapahtumassa suljettujen ovien takana. Quakecon-esittelystä ei kuitenkaan ole vuotanut maailmalle juuri mitään konkreettista, joten Doom-faneilla riittää syytä odottaa E3-messujen antia. Hätäisimmät voivat toki tiirailla jo alta löytyvää, 11 sekunnin mittaista kiusaketta.

 

Lisää upeita pelivideoita eDomen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet.

Lisää aiheesta

Doomin tekijä: PC tekee selvää konsoleista!

E3Dome: DOOMtime! Eka traileri!

Huhupartio: Doom 4 pahoissa vaikeuksissa

Muropaketin uusimmat