Uusimmat

Uusi Final Fantasy VII tarjoaa erilaista episodipelaamista

09.04.2016 14:00 Juho Anttila

Final Fantasy VII Remake on peli joka herättää tunteita. Kun uusioversioskalpellin alle lätkäistään peli, jota moni pitää kaikkien aikojen hienoimpana tietokoneroolipelinä, on varmaa lähinnä se, että tekijät kohtaavat sekä valtavia odotuksia että muutosvastarintaa. Tämä ei ole estänyt kehitystiimiä tekemästä joitakin sangen radikaaleja kehitysratkaisuja.

Yksi erityisen ristiriitaisen vastaanoton saaneista muutoksista on päätös julkaista Final Fantasy VII Remake episodipohjaisena pelinä. Square Enix on innostunut episodipohjaisesta julkaisumallista laajemminkin, sillä firman ykköslinjan peleihin kuuluva Hitman julkaistaan myös lyhyinä episodeina.

Final Fantasy VII kohdalla mittakaava on kuitenkin jotain aivan muuta. Pelin tuottaja Yoshinori Kitase kertoo, että jokainen pelin episodeista tulee olemaan laajuudeltaan täysimittaisen pelin kokoinen. Kitase esittää vertailukohdaksi Final Fantasy XIII:sta, joka sai kaksi täysimittaista spin-offia, XIII-2:n ja Lightning Returnsin. Kitasen mukaan Final Fantasy VII Remaken episodit tulevat olemaan laajuudeltaan samaa luokkaa.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisätietoja: ffvii-remake.square-enix.com

Lisää aiheesta

Uusi Final Fantasy 7 ääninäytellään kattavasti

Tältä se Final Fantasy 7:n uusintaversio sitten näyttää

Final Fantasy 7:n uusioversio onkin episodipohjainen

Juho Anttila

Muropaketin uusimmat