Uusimmat

Uusi kauhupeli ilmestyy kaikista maailman alustoista vain Sega Mega Drivelle

03.05.2022 17:17 Muropaketin toimitus

Sacred Line II on pian Sega Mega Drivelle ilmestyvä peli, jonka demo on tarjolla emulaattoripelaajille.

Jollei satu seuramaan retropelien maailmaa hyvin läheltä, voi tulla yllätyksenä että vanhoillekin konsoleille julkaistaan yhä pelejä. Myös Mega Drivelle on julkaistu uusia pelejä viime vuosina, ja nyt tulossa on jälleen yksi aito pelikasetti Segan 34-vuotiaalle klassikkokonsolille.

Kuten Bloody Disgusting kertoo, ilmestyy Sacred Line II pian vain ja ainoastaan Mega Drivelle. Kyseessä on Sasha Darkon jatko-osa hänen vuonna 2013 julkaisemalleen Sacred Line Genesikselle, ja pelikasetit konsolille valmistaa Mega Cat Studios.

Sacred Line II on kauhupeli, joka sijoittuu vaihtoehtoiseen todellisuuteen vuonna 1999. Tässä maailmassa, jossa Jugoslavia on yhä olemassa, nuori nainen nimeltä Sarah tulee uskonnollisen kultin kaappaamaksi, mutta hän ”palaa elävien kirjoihin mystisen voiman avustamana” ja yrittää sitten estää koko valtiota romahtamasta.

Sacred Line II:lle ei ole traileria tarjolla, mutta kehittäjän viralliselta sivulta voi ladata emulaattorilla toimivan demon pelistä. Pelistä on ennakkotilattavissa useita versioita, joista tyyriimpiin kuuluu huikeita bonuksia. Lisäksi osa tuotoista lahjoitetaan Ukrainan Punaiselle ristille.

Muropaketin uusimmat