Uusimmat

Verryttelyä GamesComia varten

10.08.2012 15:40 Jukka O. Kauppinen

Kesä menee ohi hyvää vauhtia, vähän yllättäenkin jopa. Jossain määrin voisi sanoa kesää jopa ohivilahtaneeksi, sillä eipä tässä voi sanoa kovin kesäisten fiilisten pulpunneen pinnalla. Satanutkin on siinä määrin, ettei toimittajaparka ole voinut viettää edes terassityöpäiviä ja moni suunniteltu ulkojuttu on jäänyt täysin tekemättä.

Toisaalta kuluva kesä on ollut siinä mielessä yllättäväkin, että arvostelurintaman jutut ei ole missään vaiheessa kasautuneet. Vanhojen arvostelujen kasa ei kasvanut talven/kevään mittaan sellaiseksi, että niitä olisi pitänyt väkisin purkaa kesäpäivinä. Juttuja on saatu julkaistuakin jotakuinkin siinä tahdissa mitä ne ovat valmistuneet. Monestihan wanhojen arvostelujen kasa on kasvanut sietämättömän rajojen tuolle puolen, kun niitä vain ei ole pystytty julkaisemaan niin nopeasti kuin jäbät ovat juttuja takoneet.

Tarinaa on kuitenkin yhä tulossa runsain mitoin, etenkin rautarintamalla. Odottakaas vain.

Tällä hetkellä katseeni on kuitenkin ennen kaikkea ensi viikossa. Saksassa messutaan ja isosti, sillä Kölnissä järjestettävä GamesCom-tapahtuma tulee tarjoilemaan hurjasti näkymiä pelimaailman tuleviin julkaisuihin. Yhden miehen messuiskuryhmä on toki joutunut kovasti priorisoimaan kulkujaan, mutta eiköhän luvassa liene vilauksia mielenkiintoisiinkin peleihin.

Jos käyttelen videokameraa tai järkkäriäni myös tapaamisten ulkopuolella, niin olisitteko kiinnostuneempia messuhärdellien seuraamisesta mieluummin videoiden vai valokuvien muodossa?