Uusimmat

Voihan Wolfenstein – New Orderin jatko-osa Old Blood julkaistiin

06.05.2015 15:00 Jukka O. Kauppinen

Wolfenstein-pelisarjan edellinen vesa, Wolfenstein: The New Order, on muuten yksi viime vuosien ihan ylivertaisesti parhaimpia pelejä. Oikein kunnon vanhan koulun räiskintää hyvällä tarinalla ja meiningillä. Pakko tykätä! Vaan kuinka pärjää jatko-osa, The Old Blood, kovassa kisassa?

Eilen julkaistu The Old Blood vie pelaajat takaisin toisen maailmansodan loppukahinoihin vuoteen 1946. Kyllä, 1946. Historia kun menee Wolfenstein-maailmassa vähän omilla raiteillaan. B.J. Blazkowicz suuntaa syvälle Saksan Baijeriin ja yrittää muuntaa sodan kulkua, sillä julmat natsipaholaiset ovat tekemässä selvää kaikesta siitä hyvästä ja pyhästä, mistä läntinen maailma koostuu.

 

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

 

Peli on julkaistu hyvin kohtuuhintaisena, 19,99 euroa kustantavana digilatauksena isoille konsoleille ja PC:lle. Boksiversio julkaistaan kauppojen hyllyille 15.5.

Lisätietoja: www.wolfenstein.com

 

Tarinaa on siis reippaasti enemmän kuin Wolfensteinilta voisi odottaa. Quentin Tarantinon ja hänen Inglourious Basterds –elokuvansa kädenjälki näkyy monessa. B.J. Blazkowicz tuo hahmona ja erityisesti roolisuorituksena vahvasti mieleen Brad Pittin natsinmetstäjän, eikä sekalaisesta sakista kasattu vastarintaliikekään olisi kaukana kotoaan Tarantinon leffassa.

Wolfenstein: The New Order (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

 

Lisää aiheesta

ECTS 2000: Return to Castle Wolfenstein 

Kun Nintendo ajeli Adolf Hitlerin viikset… 

Mulkaisu: Wolfenstein: The New Order 

Wolfenstein 1-D – peli, jollaista et liene ennen nähnyt 

Muropaketin uusimmat