Uusimmat

Wasteland 2:n Kickstarter-palkinnot julkistettiin

08.03.2012 13:00 Miikka Lehtonen

Kuten jo aiemmin uutisoimme, Brian ”Interplay” Fargo on vihdoin täyttämässä 20-vuotista unelmaansa ja tekemässä jatkoa legendaariselle Wasteland-roolipelilleen. Rahoitus hankitaan Kickstarter-keräyksen avulla ja vaikka rahaansa ei voikaan vielä tunkea nettiin, lahjoittajien palkkiot julkistettiin jo.

Kickstarter-trendin aloittaneen Double Finen seikkailupelin tavoin myös Wasteland 2:n rahoituksesta voi saada jos jonkinlaista hyödykettä. Listan alkupäässä on 15 taalan Steam-kopio pelistä, lopussa taas 10 000 taalan kutsu Brian Fargon yksityisjuhliin, joissa voi jutella miehen kanssa aivan mitä vain. Väliin mahtuu muun muassa aitoihin laatikoihin pakattuja, kangaskartoin ja suurin manuaalein varustettuja versioita pelistä ja ties mitä muuta.

Wasteland-tiimin hakusessa on tiettävästi miljoonan potti, joka voi tuntua suurelta summalta. Toisaalta samaan aikaan Tim Schafer ja hänen tiiminsä lähestyvät 2,5 miljoonan taalan summaa, joten potentiaalia löytyy. Palaamme asiaan kunhan keräys pyörähtää käyntiin, mutta jo nyt voi hypistellä Visaansa ja suunnitella, mihin rahansa sijoittaa.

Lähde: inXile

Lisää aiheesta

Wasteland 2 ei olekaan hihasta tempaistu peliprojekti

Mitä Tim Schafer edellä, sitä Brian Fargo perässä

Lue myös

4Chan vedätti pelisaitteja kunnolla GTA-trollillaan

Binary Domain (PS3, Xbox 360)

Notch: piratismin pelko ei ole mikään tekosyy netin pilaamiselle