Uusimmat

Wii U:n The Legend of Zelda siirtyi ensi vuoteen

28.03.2015 14:00 Juho Anttila

Jos Nintendon syvällä koko elinkaarensa ajan kyntänyt Wii U -konsoli jotain tarvitsee, niin lisää ostopäätökseen kannustavia yksinoikeuspelejä. Tulevan The Legend of Zelda -seikkailun varaan on laskettu paljon, mutta ainakaan tänä vuonna uudesta Zeldasta ei ole Wii U:lle apua. Peli on nimittäin lykätty ensi vuodelle.

Pelisarjan tuottaja Eiji Aonuma ilmoitti aikataulumuutoksesta oheisella videolla. Nintendo puolestaan kertoi firman Twitter-tilillä, ettei uutta Zeldaa nähdä tämän vuoden E3-messuilla. Ilmoitus tulee yllätyksenä, sillä vielä joulukuussa Aonuma oli sitä mieltä, että pelin kehitys etenee suunnitellulla tavalla.

Kyse ei tällä kertaa ilmeisesti ole kuitenkaan odottamattomista ongelmista. Kuten jo aiemmin uutisoitiin, uusi Zelda on ensimmäinen aidosti avoimen maailman mahdollisuuksia hyödyntävä Zelda-seikkailu. Avoin maailma on tarjonnut myös rutkasti uusia mahdollisuuksia ja poikinut ideoita, joita tiimi haluaa sisällyttää peliinsä.

Koska tiimin tarkoituksena on tehdä kaikkien aikojen täydellisin Zelda-peli, alkuperäinen julkaisupäivä sai huutia, jotta lopputuloksen laadusta ja laajuudesta ei tarvitsisi lähteä tinkimään. Toivotaan, että tekijät malttavat kuitenkin lyödä teoksensa kylkeen ”valmis”-leiman ennen kuin The Legend of Zelda lipsahtaa niin sanotuksi ikuisuusprojektiksi. Valmiiksihan pelit eivät tule ikinä, jossain vaiheessa on vain todettava, että ollaan tarpeeksi hyviä julkaisua varten.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Vasta Wii U mahdollistaa aidosti avoimen Zelda-maailman

E3Dome: uusi Legend of Zelda tuulettaa kunnolla ja huimaa trailerillaan

Se kaikkein halluisin Zelda saa 3DS-uusintaversion