Uusimmat

Wolfenstein tekee paluun

08.05.2013 11:00 Juho Anttila

Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein 3D on peli, joka aloitti sen kaiken. Legendaarinen natsihippa toimi esikuvana niin Doomille kuin lukemattomille muille ensimmäisen persoonan räiskintäpeleille. Sittemmin sarjassa on julkaistu uudempiakin yritelmiä tasaisin väliajoin, mutta täysosuma on jäänyt puuttumaan. Nyt Bethesda on julkistanut pitkästä aikaa uuden Wolfenstein-pelin.

Wolfenstein: The New Order ei ole jatkoa millekään jo julkaistulle pelille, vaan kyse on nykyään kovin muodikkaasta rebootista. Kyse on siis uudesta tarinasta ja uudesta näkökulmasta, joka toivon mukaan säilyttää kuitenkin alkuperäisen hengen. On siis lupa toivoa, että myös uudessa Wolfensteinissa nähdään natseja.

Pelin kehittää MachineGames, studio, joka koostuu useammasta Starbreeze Studiosin entisestä työntekijästä. Tekijöiden syntilistalta löytyy sellaisia ihan mukiinmeneviä pelejä kuten The Darkness ja kaksikin The Chronicles of Riddick -peliä. Ihan amatööreistä ei siis ole kyse.

Uusi Wolfenstein julkaistaan Bethesdan ilmoituksen mukaan jo tänä vuonna Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle. Lisäksi peli on luvattu myös seuraavan sukupolven laitteille, mutta julkaisupäivä näillä alustoilla riippuu luonnollisesti siitä, koska itse laitteet tulevat kaiken kansan saataville.

Lisää aiheesta

Pelaa legaarista Wolfenstein 3D:tä selaimellasi

Wolfenstein pyörii kahdeksalla serverillä

Kun Nintendo ajeli Adolf Hitlerin viikset…

Muropaketin uusimmat