Uusimmat

Xbox Live tökki pahoin – hakkeriryhmä ottaa kyseenalaisen kunnian

03.12.2014 18:00 Juho Anttila

Hakkerit ovat sangen vekkuleita kavereita. Milloin hakkeroidaan isojen pahojen firmojen tietovarastojapelaajien yksityistietojen varastamiseksi, milloin taas kyykytetään palvelimia DDoS-hyökkäyksillä. Mikäpä sen parempi tapa protestoida maailman yleistä virheellisyyttä ja tylsyyttä kohtaan kuin pilata muiden ilo.

Toissa päivänä vaikeaa oli Xbox Live -käyttäjillä. Joku vitsimaakari nimittäin pommitti Xbox Live -palvelun palvelimia sen verran pahasti, ettei sisäänkirjautumisesta meinannut tulla yhtään mitään. Aika monen laatuaika konsolin parissa meni pilalle sen vuoksi, että joku saisi venyteltyä virtuaalimuskeleitaan. Toki aina voidaan argumentoida, että terveellisempäähän se on ulkoilla kuin viettää aikaansa konsolipelien parissa.

Tällä kertaa terveellisempää elämäntapaa edisti hakkeriryhmä Lizard Squad, joka tituleeraa itseään DDoS-hyökkäysten kuninkaiksi. Kyllä mahtavat porukan jäsenten äidit olla ylpeitä. Sama ryhmä kertoi olleensa vastuussa aiemmista PlayStation Network -verkkoa vastaan kohdistetuista hyökkäyksistä. Kaiken lisäksi Lizard Squad lupaa jatkavansa hyökkäyksiä joulunaikaan. Iso ironinen peukku moiselle toiminnalle.

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Uusi häiriköintiaalto: PlayStation Network ja Xbox Live jumittavat

Hax0rit jatkavat perseilyään: uusina kohteina Xbox Live ja Phil Fish

PlayStation Network toipui hakkerihyökkäyksestä – peelot keksivät poliittisia vaikuttimia