Uusimmat

Yhtiö julkaisi ilman lupaa Zelda-fanituotteen ja haistatti vielä paskat juristeille

15.05.2023 14:04 Muropaketin toimitus

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on poikinut luvattoman fanituotteen, johon on piilotettu suorasukainen viesti Nintendolle.

Pelitarvikkeiden valmistaja Dbrand suorastaan kerjää oikeushaastetta. Kuten Video Games Chronicle kertoo, yhtiö on julkaissut Nintendo Switch -konsolille tarkoitetut koristetarrat uuden The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -pelin hengessä ilman minkäänlaista lupaa tai lisenssisopimusta.

Koristepaketin nimi on suorasukaisesti Clone of the Kingdom, ja koristelut jäljittelevät suoraan Nintendon julkaiseman virallisen Zelda-konsolin koristeluja. Myyntisivullaan Dbrand kritisoi suoraan Nintendon rahastusta ja tarjoaa omia koristelujaan huomattavasti edullisempana vaihtoehtona täysin uuden konsolin ostamiselle.

Kaiken kukkuraksi VGC kertoo, että koristeluihin on piilotettu koodilla kirjoitettu viesti, jossa todetaan: ”Go fuck yourself lawyers”. Dbrand siis suoraan haistattelee juristeille ja Nintendolle. Saapa nähdä, kuinka kauan tämä tuote pysyy markkinoilla.

Dbrand ei ole ensi kertaa luvattomassa fanituotebisneksessä. VGC:n mukaan yhtiö myi aiemmin epävirallisia PlayStation 5:n kansia, kunnes Sony teki siitä lopun. Tapauksesta ei ilmeisesti ollut Dbrandille mitään suuria seurauksia, kun se vieläkin on valmis samanlaiseen puuhaan.

Alta näet kuvan Dbrandin Clone of the Kingdom -koristeluista Switch-konsolissa.

Muropaketin uusimmat