Uusimmat

Kun yksi eeppinen avaruusstrategia ei riitä: toinenkin Battlefleet Gothic -peli tulossa!

22.04.2016 12:00 Miikka Lehtonen

Games Workshopin Battlefleet Gothic on nyt näkyvästi esillä myös videopelimediassa. Mainio Armada ilmestyi eilen, ja nyt tuloillaan on toinenkin käännös erinomaisesta figupelistä!

Battlefleet Gothic: Leviathan on ”kevään aikana” julkaistava mobiiliversio Battlefleet Gothicista, Games Workshopin legendaarisesta miniatyyripelistä. Battlefleet Gothicissa pienen kylän kokoiset avaruusalukset ottavat yhteen taisteluissa, jotka tuovat mieleen Napoleonin ajan meritaistelut. Tiukkoja manöövereitä, täyslaidallisia ja taktikointia koko rahan edestä, siis!

Siinä missä Armada on tosiaikastrategiaa, Leviathan on vielä uskollisempi käännös figupelistä. Se on vuoropohjainen ja pyrkii mallintamaan miniatyyripelin mekaniikat uskollisesti. Ja nimihän tietenkin tulee Hive Fleet Leviathanista, joka taas merkkaa figupelaajille paljonkin. Siltä varalta, että joku ei kuulu porukkaan, kerrataanpa. Tyranidit ovat Warhammer 40K:n maailmassa muukalaisrotu, joka pyrkii syömään kaiken elävän tieltään. Lukemattoman kokoisissa laumoissa planeetalta toiselle pyyhkäisevät Tyranidit syövät planeetan kerrallaan kaiken puhtaaksi elollisesta aineksesta ja sitten sen avulla lisääntyvät entisestään, muokaten miltei lennosta eri alalajejaan soveltumaan milloinkin tarvittaviin tehtäviin.

Tyranidien Hive Fleetit ovat valtavia infestaatioita, jotka pyyhkäisevät sektoreihin ja vaativat sitten yli-inhimillisiä ponnistuksia pysähtyäkseen. Leviathan on näistä suurimpia, tuhoisimpia ja tunnetuimpia. Hauskoja hetkiä on siis tiedossa.

Tässä traileria!

Lisätietoja: Battlefleet Gothic: Leviathan