Uusimmat

Piileekö Fallout 76:ssa piilotettu loppuratkaisu? Innokas pelaaja rekrytoi apua valtavaan operaatioon

06.03.2019 14:35 Muropaketin toimitus

Fallout 76:n pelaajat ovat aloittamassa suurta ydinaseoperaatiota selvittääkseen, piileekö pelissä yhteistyötä edellyttävä, salainen loppuratkaisu.

(Uutinen sisältää pieniä spoilereita Fallout 76:n lopusta!)

Fallout 76:n viimeisessä tehtävässä pelaajien tulee peitota massiivinen Scorchedbeast Queen, jonka jälkeen pelin päätarina on kuljettu loppuun. Eräs pelaaja uskoo, että Bethesdan pelissä piilee vielä salattu loppuratkaisu, jonka avaamiseen vaaditaan useiden pelaajien yhteistyötä.

Destructoidin mukaan Reddit-käyttäjä International_XT on alkanut rekrytoida pelaajia mukaan operaatioonsa, jota hän kutsuu nimellä Operation Tourniquet.

Hän on kirjoittanut yksityiskohtaiset ja perustellut ohjeet operaatiolleen Redditissä, mutta yksinkertaisesti kyse on tästä: Pelaajien tulee jakautua ryhmiin, ja pudottaa samaan aikaan ydinpommit kaikkiin pelimaailman halkeamiin (fissure), joista Scorchbeasteja tavallisesti spawnaa. Tämän jälkeen tarkoitus on tappaa Scorchbeast Queen vielä kerran, jonka jälkeen salatun lopun pitäisi aueta. Tavoitteena on siis puhdistaa pelimaailma pysyvästi Scorchbeasteista.

Ei tietenkään ole mitään varmuutta siitä, toimiiko International_XT:n operaatio tai onko mitään salattua loppua olemassakaan. Tästä huolimatta projekti on jo osoittautunut niin valtavan suosituksi, että aloitteen tekijä on joutunut perustamaan erillisen Discord-kanavan massiiviseksi paisuneelle keskustelulle.

Raportoimme projektin etenemisestä, jahka pelaajat saavat yritettyä haastavaa operaatiota.

Muropaketin uusimmat