Uusimmat

PlayStation Storen viikon uutuudet: hauskaa scifiä, kehuttu roolipeli ja maaginen seikkailu

28.01.2020 12:06 Muropaketin toimitus

PlayStation Storeen saapuu tänään runsaasti pelattavaa seikkailu- ja roolipelien ystäville.

PlayStation Blog on tuttuun tapaan listannut viikon uudet julkaisut PlayStation Storessa, ja valitsimme joukosta kolme kiinnostavinta ja merkittävintä peliä. Kuinka ollakaan, koko kolmikko saapuu markkinoille tänään, 28. tammikuuta.

Alta näet valintamme lyhyiden esittelyjen kera.

Pillars of Eternity II: Deadfire – Ultimate Edition

Fallout: New Vegasista ja The Outer Worldsista tunnetun Obsidian Entertainmentin edellinen Pillars of Eternity -roolipeli saapuu viimein myös Pleikkarille. Pillars of Eternity II: Deadfire kääntyy PS4:lle kaikkien päivitysten ja laajennusten kera, ja tarjolla on todella tuhti paketti pelattavaa perinnetietoisten fantasiaroolipelien ystäville.

Pillars of Eternity 2 on saatavilla myös muille alustoilla. Alta näet pelin tuoreen trailerin.

Journey to the Savage Planet

Typhoon Studiosin huikea seikkailupeli vie pelaajan tutkimaan vierasta planeettaa pilke silmäkulmassa ja kieli tukevasti poskella. Luvassa on haasteita, hahmonkehitystä, ongelmanratkontaa, vihamielisiä olentoja ja piereskeleviä lintuja, ja Muropaketin arvion mukaan tarjolla onkin viihdyttävä neljän tähden pelikokemus.

Journey to the Savage Planet on saatavilla muillekin alustoille. Alta näet pelin PS4-trailerin.

Kentucky Route Zero: TV Edition

Aivan erilaista seikkailua tarjoaa alunperin osissa julkaistu Kentucky Route Zero, joka vie pelaajat maagiselle matkalle Kentuckyn osavaltion halki kulkevan luolaston läpi. Tarinassa ohjastetaan rekkakuski Conwayta, joka kohtaa merkillisiä hahmoja matkansa varrella.

Kentucky Route Zero on saatavilla myös muille alustoille. Alta näet pelin PS4-trailerin.

PlayStation Storessa on parhaillaan käynnissä myös uusi alennusmyynti, ja myös PS Plus -palvelun jäsenyydestä on tarjolla tuntuva alennus.