Uusimmat

Pokémon-peleistä tuttu studio panostaa jatkossa uusiin pelisarjoihin

01.07.2019 09:27 Muropaketin toimitus

Game Freak tunnetaan erityisesti  useiden Pokémon-pelisarjaan kuuluvien pelien käytännön toteutuksesta. Tulevaisuudessa studio panostaa enemmän myös kokonaan uusiin sarjoihin.

Tuottajana ja ohjelmoijana toimivan Masayuki Onouen mukaan Game Freakilla työskentelee tällä hetkellä kaksi tuotantotiimiä. Näistä toinen keskittyy uusiin peleihin, kun taas toisen vastuulla on Pokémon-pelien kehittäminen. Onouen mukaan uusiin peleihin keskittyvä tuotantotiimi on tällä hetkellä Game Freakin prioriteetti, kertoo VGC. 

Kehittäjät liikkuvat molempien tuotantotiimien välillä vilkkaasti keräämässä n nb nhmj nmn bnvkokemusta eri projekteista. Pokémoneihin keskittyvä tuotantotiimi keskittyy pelkästään Nintendon konsoleihin, mutta uusista peleistä vastaavassa tiimissä on osaamista laajemmalta alueelta. Uusista peleistä vastaava tuotantotiimi mahdollistaa myös luovemman ja vapaamman ajattelun. Viimeisimpänä Game Freak julkaisi PC:lle Giga Wreckerin. 

Viime aikoina Game Freak on joutunut Pokémon-fanien silmissä huonoon valoon, kun studio vahvisti ettei tulevissa Sword ja Shield -peleissä nähdä kaikkia enää kaikkia tähänastisia pokémoneja. Monet fanit kokevat, ettei studio osaa ottaa Nintendo Switchistä kaikkea irti. Trailereiden perusteella myös Swordin ja Shieldin graafista laatua on moitittu.

Muropaketin uusimmat