Uusimmat

Rage 2 ei saa perinteistä moninpeliä, mutta luvassa ilmaista sisältöä ja ”sosiaalinen elementti”

11.08.2018 18:20 Muropaketin toimitus

Bethesdan julkaisema räiskintäpeli Rage 2 ei tule tarjoamaan perinteistä moninpeliä, mutta sen luvataan sisältävän ”sosiaalisen elementin”.

Id Softwaren ja Avalanche Studiosin yhteistyössä kehittämä Rage 2 ei tule sisältämään moninpeliä, mutta täydellisessä yksinäisyydessä ei maailmanlopun räiskintäpeliä tarvitse kokea. Tämä selviää Id Softwaren studiojohtajan Tim Willitsin tuoreesta haastattelukommentista.

”Meillä on sosiaalinen elementti, mutta se ei ole perinteinen moninpeli”, Willits kertoo Eurogamerille. ”Emme ole aivan valmiita puhumaan siitä vielä, mutta ymmärrämme että pelaajien yhteisö on tärkeä.”

Willits myös toteaa, miksi Rage 2 ei edeltäjästään poiketen sisällä moninpeliä. Willitsin mukaan kehittäjät kokevat tarjoavansa muutenkin ”tarpeeksi monta tuntia viihdettä vastineeksi rahoillenne”.

Rage 2:n on myös vahvistettu toimivan live service -periaatteella, eli peliin tullaan julkaisemaan runsaasti lisäsisältöä myös ilmestymisen jälkeen. Willitsisin mukaan luvassa on ”sekä ilmaisia että maksullisia päivityksiä”, sekä myös ”joitakuita dynaamisia elementtejä”. Tämän tarkempia tietoja asiasta ei ole paljastettu.

Rage 2 ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle ensi vuoden alkupuoliskolla. Alta voit katsoa pelikuvaa odotetusta räiskintäpelistä.