Seuraava Battlefield-peli ei olekaan Bad Company 3

16.12.2017 17:44 | Muropaketin toimitus

Aiemmat huhut ovat osoittautuneet vääriksi, eikä Battlefield Bad Company 3:a todennäköisesti julkaistakaan ainakaan vielä ensi vuonna.

Aiemmin uutisoimme vuodosta, jonka mukaan EA:n ja DICE:n seuraava Battlefield-peli olisi ensi vuonna julkaistava Bad Company 3. Nyt Eurogamerin nimettömät lähteet ovat kuitenkin kumonneet väitteet siitä, että Bad Company 3 saavu ainakaan vielä ensi vuonna.

Eurogamerin lähteiden mukaan Bad Company 3: kehitys on kyllä ollut ainakin idea-asteella, mutta se ei ole tällä hetkellä aktiivisesti käynnissä. Myös alkuperäinen vuotaja, AlmightyDaq, on päivittänyt videonsa ja todennut, ettei Bad Company 3:a julkaista ainakaan vielä vuonna 2018. Bad Company 3:a onkin todennäköisesti turha odottaa ainakaan vielä seuraavan kolmen vuoden sisällä, jos koskaan.

AlmightyDaqin uudemman videon mukaan Bad Company 3 on tällä hetkellä Medal of Honoreista tutun DICE:n LA-studion käsissä, kun taas DICE Sweden työskentelee tällä hetkellä toiseen maailmansotaan liittyvän Battlefieldin kanssa. Tämä saattaisi puolestaan olla odotettu seuraava Battlefield.

EA tai DICE eivät ole kommentoineet huhujen paikkansapitävyyttä