Uusimmat

Seuraava Battlefield-peli ei olekaan Bad Company 3

16.12.2017 17:44 Muropaketin toimitus

Aiemmat huhut ovat osoittautuneet vääriksi, eikä Battlefield Bad Company 3:a todennäköisesti julkaistakaan ainakaan vielä ensi vuonna.

Aiemmin uutisoimme vuodosta, jonka mukaan EA:n ja DICE:n seuraava Battlefield-peli olisi ensi vuonna julkaistava Bad Company 3. Nyt Eurogamerin nimettömät lähteet ovat kuitenkin kumonneet väitteet siitä, että Bad Company 3 saavu ainakaan vielä ensi vuonna.

Eurogamerin lähteiden mukaan Bad Company 3: kehitys on kyllä ollut ainakin idea-asteella, mutta se ei ole tällä hetkellä aktiivisesti käynnissä. Myös alkuperäinen vuotaja, AlmightyDaq, on päivittänyt videonsa ja todennut, ettei Bad Company 3:a julkaista ainakaan vielä vuonna 2018. Bad Company 3:a onkin todennäköisesti turha odottaa ainakaan vielä seuraavan kolmen vuoden sisällä, jos koskaan.

AlmightyDaqin uudemman videon mukaan Bad Company 3 on tällä hetkellä Medal of Honoreista tutun DICE:n LA-studion käsissä, kun taas DICE Sweden työskentelee tällä hetkellä toiseen maailmansotaan liittyvän Battlefieldin kanssa. Tämä saattaisi puolestaan olla odotettu seuraava Battlefield.

EA tai DICE eivät ole kommentoineet huhujen paikkansapitävyyttä

Muropaketin uusimmat