Uusimmat

Sony sulkee PlayStationin virallisen foorumin – tilalle ei tulossa mitään

18.02.2020 10:02 Muropaketin toimitus

PlayStationin viralliset foorumit lakkaavat toimimasta jo helmikuun lopussa. Tukea ongelmiin saa jatkossa vain viralliselta Help-sivulta.

Kotaku kertoo, että Sony on ilmoittanut lopettavansa PlayStationin virallisen foorumin. Asiasta tiedotettiin lyhyessä viestissä Ison-Britannian PlayStation-foorumilla, jonne myös Suomen PlayStation-sivuston Yhteisö-painike johtaa.

Foorumi on ollut hyödyllinen lähde etenkin ongelmatilanteiden ratkaisuun, mutta pian tämä on mahdollista vain PlayStationin virallisen tukisivun kautta. Foorumi sulkeutuu 27. helmikuuta.

Mitään varsinaista syytä foorumin sulkemiselle ei kerrota, eikä Sony näytä tuovan tilalle mitään uutta keskustelukanavaa. Foorumilaisia kehotetaan ”jatkamaan keskustelua PlayStation Blogissa, Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa”.

Sony julkaisee loppuvuodesta uuden pelialustansa PlayStation 5:n, joten edessä on joka tapauksessa suuri vuosi yhtiölle. Vaikuttaa mahdolliselta, että foorumin sulkeminen on osa laajempaa muutosta yhtiön viestintästrategiassa.