Uusimmat

Take-Two: Red Dead Redemption 2 ei todennäköisesti menesty yhtä hyvin kuin Grand Theft Auto V

03.07.2018 21:55 Muropaketin toimitus

 

Red Dead Redemption 2 on yksi vuoden odotetuimmista pelijulkaisuista. Siitä huolimatta julkaisija Take-Two ei usko, että se yltää Grand Theft Auto V:n kaltaisiin myyntilukuihin.

Rockstarin kehittämä Red Dead Redemption 2 on pitänyt pelaajakansaa varpaillaan aina sen julkistuksesta lähtien. Lokakuussa ilmestyvä peli tulee todennäköisesti olemaan myyntimenestys, mutta Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick ei silti halua odottaa peliltä liikoja.

”Red Dead Redemption 2 tuskin myy yhtä hyvin kuin Grand Theft Auto V, joka on kenties kaikkien aikojen menestynein yksittäinen viihdeteos. Uskomme, että Red Dead Redemption 2 tulee olemaan hyvin kekseliäs ja onnistunut peli, mutta odotukset täytyy silti pitää realistisina. Julkaisemme pelin ja katsomme, kuinka kuluttajat reagoivat siihen”, Zelnick kertoo Game Industryn haastattelussa. Grand Theft Auto V on myynyt tähän mennessä jo yli 100 miljoonaa kopiota.

Red Dead Redemption 2 julkaistaan PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle 26. päivä lokakuuta. Pelin mahdollinen PC-versio ei ole saanut vielä julkaisuajankohtaa.