Uusimmat

Tämä oli vain ajan kysymys: Red Dead Redemption 2 sai seksimodin – julkaisija ei asiasta innostunut

24.02.2020 21:00 Muropaketin toimitus

Pelijulkaisija Take-Two Interactive väittää, että Hot Coffee -pelimodi rikkoo Red Dead Redemption 2:n käyttöehtoja.

Red Dead Redemption 2:n villin lännen maailma on täynnä moraalittomia rikoksia ja tappamista. Seksi sinne ei kuitenkaan kuulu.

Tätä mieltä näyttävät olevan pelikehittäjä Rockstar Games ja julkaisija Take-Two Interactive, jotka ovat heittäneet kapuloita tuoreen pelimodin rattaisiin. PC Gamerin mukaan hittipeliin julkaistiin äskettäin seksimodi, joka päästää pelaajan pelaamaan minipeliä, jossa pelihahmot harrastavat seksiä.

Modi on tietenkin nimeltään Hot Coffee, GTA: San Andreaksen kohua herättäneen minipelin mukaan. Modi on julkaistu Nexus Modsissa, mutta ainakin uutisen kirjoitushetkellä sen modisivu on piilotettu.

PC Gamerin mukaan Take-Two on vaatinut modin tekijöitä poistamaan sen jakelusta, ja perusteena käytetään käyttöehtojen rikkomista ”rivon tai seksuaalisen sisällön” lisäämisestä peliin.

Pelimodaaja Unlosing on kuitenkin kommentoinut, ettei modi oikeastaan riko käyttöehtoja. Hot Coffee -modi ei nimittäin sisällä alastomuutta, ja kaikki modissa käytetyt animaatiot ja äänetkin löytyvät ennestään pelistä.

Jää nähtäväksi, saako seksimodi pysyä jakelussa ja millaisen mekkalan sen estäminen lopulta aiheuttaisi. Video Hot Coffee -modista löytyy PC Gamerin uutisesta.

Muropaketin uusimmat