Uusimmat

Totally Accurate Battlegrounds ”simuloi keskivertoa Battle Royale -elämystä ja sisältää bugeja” – Jaossa ilmaiseksi Steamissa

06.06.2018 18:40 Muropaketin toimitus

Parodiapeli Totally Accurate Battlegrounds ”simuloi keskivertoa Battlegrounds-elämystä” ja ”sisältää fysiikkapohjaista venkoilua sekä muutamia bugeja”. Nyt peli on tarjolla Steamissa kokonaan ilmaiseksi vielä muutaman vuorokauden ajan.

PlayerUnknown’s Battlegrounds on kyllä hyvin suosittu peli, mutta samalla surullisen kuuluisa heikosta suorituskyvystään sekä ihmeellisistä bugeistaan. Nyt Landfall-niminen indie-studio on julkaissut Steamissa ”keskivertoa Battlegrounds-elämystä” simuloivan Totally Accurate Battlegrounds -parodiapelin.

Alun perin aprillipilaksi suunniteltu Totally Accurate Battlegrounds ei ota itseään turhan vakavasti. Räiskinnässä taistelukentälle tiputetaan Battle Royale -genrelle tuttuun tapaan taistelijoita, joiden tulee etsiä itselleen ase. Voittaja on se, joka pysyy hengissä pisimpään ”ja näyttää samalla tyhmimmältä”. Totally Accurate Battlegrounds tosin lisää mukaan Battle Royale -reseptiin ”fysiikkapohjaista venkoilua” sekä ”jonkin verran bugeja”.

Totally Accurate Battleground on ladattavissa ilmaiseksi Steamista sen julkistusta seuranneiden 100 tunnin ajan, eli vielä muutaman vuorokauden ajan. Tämän jälkeen peliä testanneet saavat pitää sen itsellään pysyvästi, mutta uudet pelaajat joutuvat ostamaan räiskinnän 4,99 dollarilla.

Muropaketin uusimmat