Uusimmat

Ubisoft on valmistautunut siihen, että PlayStation 5 ja Xbox Series X myöhästyvät

Kuva: © Muropaketti.com

23.04.2020 08:45 Muropaketin toimitus

Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Gullemot on kertonut haastattelussa, että julkaisija on valmistautunut siihen, että PlayStation 5:n ja Xbox Series X:n julkaisut saattavat myöhästyä.

Koronavirus on hidastanut tuotantoketjuja ja kehitystä, eikä myöskään peliala ole selvinnyt myllerryksestä kuivin jaloin. Ubisoftin toimitusjohtajan mukaan kehitysprosessi studiolla on kuitenkin jatkunut verrattain ripeänä, vaikka kehittäjät ovatkin siirtyneet etätöihin:

”Microsoft ja Sony ovat tehneet kehitystyökalujen käyttämisen mahdolliseksi myös etätöiden ohessa. Näin olemme pystyneet jatkamaan seuraavan sukupolven pelien kehitystä myös nykytilanteessa”, Gullemot totesi New York Timesille.

Ubisoftilla on pohdittu strategiaa myös siinä tilanteessa, että PlayStation 5 ja Xbox Series X myöhästyisivät. ”Aikataulumme eivät ole juuri muuttuneet, mutta olemme yhteistyökumppaneidemme kanssa vuorovaikutuksessa. Jos tarve näin vaatii, voimme muuttaa omia julkaisuaikataulujamme sen mukaan, mikä on parhaaksi yhteistyökumppaneille ja pelaajille.”