Uusimmat

Valven streamauspalvelu Steam.tv lanseerattiin virallisesti Dota 2:n maailmanmestaruuskisoja varten

21.08.2018 20:35 Muropaketin toimitus

Valve on julkistaut aiemmin vuotaneen Steam.tv-streamauspalvelun virallisesti. Palvelun kautta voi toistaiseksi katsoa vain Dota 2:n The International 8 -maailmanmestaruuskisoja.

Aiemmin uutisoimme, kuinka Valven kehittämä Steam.tv-streamauspalvelu lipsahti etuajassa julkiseksi. Nyt Steam Broadcastingin kylkeen rakennettu sivusto on kuitenkin julkistettu virallisesti Dota 2:n The International 8 -maailmanmestaruuskisojen päätapahtumaa varten, kerrotaan Dota 2:n virallisessa blogissa.

Toistaiseksi Steam.tv on melko yksinkertainen ja sen kautta voi katsoa ainoastaan The International 8-lähetystä. Tulevaisuudessa Valve aikoo kuitenkin parannella palvelua ja mahdollistaa muidenkin Steam Broadcastingiä tukevien pelien streamaamisen sen kautta.

Steam.tvn etuina ovat Dota 2:een liittyvät erikoistoiminnot. Lähetystä voi kelata eteen- ja taaksepäin saumattomasti ja se muun muassa kertoo, missä suuret tiimitappelut tapahtuvat. Pelejä voi katsoa myös yhdessä ystävien kanssa jutellen joko viestien tai äänipuhelun välityksellä.

The International 8 -turnauksessa on mukaan edelleen kolme suomalaispelaajaa, jotka edustavat Team Liquidia sekä OG:ta.