Uusimmat

Vici Gaming voitti miljoonan dollarin Dota 2:n Dreamleague Season 11 -majorin

25.03.2019 00:25 Muropaketin toimitus

Kiinalaisjoukkue Vici Gaming kaatoi Dreamleague Season 11 -majorin tasaisessa finaalissa venäläis-ukrainalaisen Virtus.Pron.

Finaalin ensimmäisessä erässä Vici Gaming nappasi voiton, mutta Virtus.Pro onnistui tasoittamaan tilanteen lähes 50 minuutin mittaiseksi venähtäneessä toisessa kartassa todella hyvin farmanneen Anti-Magen voimin.

Kolmas kartta oli Vici Gamingin ylijuoksu, kun Virtus.Pro kaatui reilussa 20 minuutissa, mutta neljännessä erässä Virtus.Pro taisteli vielä voittoon erityisesti No[o]nen pelaaman Storm Spiritin loistavan esityksen myötä. Lopulta Vici Gaming varmisti kuitenkin voittonsa kaatamalla Virtus.Pron melko yksipuolisesti viimeisessä kartassa.

Vici Gaming nappasi turnauksesta 350 000 dollarin pääpalkinnon, kun taas Virtus.Pro sai kotiin vietäväksi 170 000 dollaria. Kolmanneksi sijoittu Fnatic ja neljänneksi Team Secret. Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalaisen edustama Team Liquid jäi jaetulle 13-16. sijalle.