Uusimmat

Viime vuonna kaikki ottelut hävinnyt Overwatch Leaguen ammattilaisjoukkue nappasi yllätysvoiton isosta turnauksesta

16.07.2019 18:21 Muropaketin toimitus

Overwatch Leaguessa pelaava Shanghai Dragons voitti liigan kolmannen tason playoff-turnauksen. Vielä viime vuonna joukkue oli liigan surkein.

Kaudella 2018 Shanghai Dragons teki historiaa häviämällä joka ikisen Overwatch Leaguessa pelaamastaan 40:stä ottelusta. Surkean kauden jälkeen joukkue teki merkittäviä pelaajamuutoksia ja tällä kaudella Shanghai Dragons onkin onnistunut pysyttelemään liigan keskikastissa.

Nyt joukkue nappasi yllätyskultaa Overwatchin kolmannen asteen playoff-turnauksesta, kertoo Kotaku. Voitosta teki erityisen yllättävän se, että nipin napin finaaleihin yltänyt Shanghai Dragons kaatoi liigan parhaat joukkueet, New York Excelsiorsin, Vancouver Titansin ja finaalissa vastaan asettuneen San Francisco Shockin, peräjälkeen.

Shanghai Dragons palkittiin turnausvoitosta 200 000 dollarilla. ”Olen ollut ammattilaispelaaja viiden vuoden ajan ja tämä on urani ainut kerta kun voitan jotain isoa. Se on minulle aika iso juttu ja haluan kiittää siitä faneja ja joukkueen tukijoita” ,totesi joukkueen kapteeni Young-jin “Gamsu” Noh turnausvoiton jälkeen.