Uusimmat

Warhammer kelpaa kansalle: Vasta viime viikolla ilmestynyt Vermintide 2 menestynyt erinomaisesti

14.03.2018 13:23 Muropaketin toimitus

Warhammer: Vermintide 2 on myynyt erittäin hyvin, vaikka peli ilmestyi alle viikko sitten ja on toistaiseksi saatavilla vain PC:lle.

Vuonna 2015 ilmestyneen Warhammer: End Times – Vermintide -toimintaseikkailun jatko-osa Warhammer: Vermintide 2 saaapui markkinoille viime viikolla, mutta pelistä ei ole pidetty mitään valtavaa meteliä pelimediassa. Hiljaiseen julkaisuun nähden pelin myyntisaavutus on sitäkin kunnioitettavampi.

Video Gamer nimittäin kertoo, että peli oli jo alkuviikosta myynyt yli 500 000 kappaletta, vaikka se ilmestyi vasta viime torstaina. Lisäksi useille alustoille kehitettävä peli ilmestyi nyt vasta PC:lle.

”Olemme ylpeitä ja iloisia, että pelaajat ympäri maailmaa ovat ottaneet Warhammer: Vermintide 2:n sydämiinsä”, kommentoi kehittäjästudio Fatsharkin toimitusjohtaja Martin Wahlund myyntimenestystä.

Vermintide 2 on ensimmäisten arvioiden mukaan myös oikein kelpo peli. Metacriticissä pelille on listattuna vasta seitsemän arviota, mutta niiden keskiarvo on 78. Pelaajat itse ovat olleet vielä suopeampia, sillä Metacriticin käyttäjäarvioiden keskiarvo on 8,2 ja Steamissa 83% pelaajista on antanut pelille ”erittäin myönteisen” arvion.

Alta näet Warhammer: Vermintide 2:n julkaisutrailerin. Peli ilmestyy myöhemmin tänä vuonna myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.