Uusimmat

Yli 500 000 aseyhdistelmää – Näyttävästä Biomutantista julkaistu uutta pelikuvaa ja lisätietoja

19.02.2018 09:39 Muropaketin toimitus

Experiment 101 -studion odotettua toimintaroolipeliä esiteltiin viikonloppuna PC Gamerin pelitapahtumassa.

Ruotsalaisen Experiment 101 -studion näyttävä toimintaroolipeli Biomutant julkistettiin viime vuonna Gamescomissa, ja nyt peliä on esitelty PC Gamer Weekender 2018 -pelitapahtumassa Lontoossa. Tapahtumasta on katsottavissa parinkymmenen minuutin video, jolla paitsi nähdään uusi traileri, myös kuullaan paljon lisätietoja pelin moninpuolisista ominaisuuksista.

Alla olevalla videolla Experiment 101:n johtaja Stefan Ljungqvist muun muassa paljastaa Biomutantin huikean aseidenmuokkausjärjestelmän, joka mahdollistaa hänen mukaansa järjettömät 500 000 erilaista yhdistelmää. Lisäksi esittelyssä on esimerkiksi pelin hahmonkehitysjärjestelmä, jossa pelaajan luoman kung fu -otuksen fyysinen ulkonäkö vaikuttaa suoraan hahmon ominaisuuksiin.

Ljungqvist paljastaa myös, että pelaaja pystyy pelissä vaikuttamaan merkittävästi pelimaailmaan ja tarinan loppuratkaisuun. Biomutantissa maailma on kuolemassa, ja pelaaja voi valinnoillaan joko auttaa pelastamaan maailman tai edesauttaa sen tuhoutumista.

Biomutant ilmestyy myöhemmin tänä vuonna PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Toimintaroolipelin julkaisupäivää ei ole paljastettu.