Ensituntumat Razer Blade 15 -pelikannettavasta ja Razer Core X -näytönohjaintelakasta

22.05.2018 10:01 Aleksi Pakkala

Kun kutsu kävi saapua tutustumaan Razerin tulevaan Blade 15 -pelikannettavaan ja uuteen Razer Core X -näytönohjaintelakkaan, ei Muropaketti epäröinyt.

Ensimmäiset Razer Blade kannettavat esiteltiin jo vuonna 2011, kun valmistajan 17-tuumainen kannettava näki päivänvalon. Sen jälkeen Blade-mallistoon ehditty julkaisemaan lukuisia malleja.

Tämän vuoden mallisto on jaettu selkeästi kolmeen eri mallisarjaan. Näistä Blade Stealth edustaa kevyttä ultrabook-luokkaa, perus-Blade normaalin kannettavan kokoluokkaan asettuvaa pelikannettavaa ja Blade Pro -malli on kolossaalinen, 17 tuuman näytöllä varustettu työaseman korvaaja.

Suurin ongelma Razerin Blade-kannettavissa meille pohjoismaisille kuluttajille on ollut se, ettei Blade-malliston kannettavia ole ollut saatavilla pohjoismaisella näppäinasettelulla Blade Stealth -ultrabookia lukuun ottamatta. Tähän tulee kuitenkin muutos uuden Blade 15 -kannettavan myötä, joka tulee saataville myös ääkkösillä varustetulla näppäimistöllä.

Razer Blade 15 -kannettavan lisäksi Razerin tapahtumassa esiteltiin uutta Razer Core X Thunderbolt 3 -näytönohjaintelakkaa.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Ensituntumat Razer Blade 15 -pelikannettavasta
  3. Razer Core X -näytönohjaintelakka