Uusimmat

Ensituntumat Razer Blade 15 -pelikannettavasta ja Razer Core X -näytönohjaintelakasta

22.05.2018 10:01 Aleksi Pakkala

Kun kutsu kävi saapua tutustumaan Razerin tulevaan Blade 15 -pelikannettavaan ja uuteen Razer Core X -näytönohjaintelakkaan, ei Muropaketti epäröinyt.

Ensimmäiset Razer Blade kannettavat esiteltiin jo vuonna 2011, kun valmistajan 17-tuumainen kannettava näki päivänvalon. Sen jälkeen Blade-mallistoon ehditty julkaisemaan lukuisia malleja.

Tämän vuoden mallisto on jaettu selkeästi kolmeen eri mallisarjaan. Näistä Blade Stealth edustaa kevyttä ultrabook-luokkaa, perus-Blade normaalin kannettavan kokoluokkaan asettuvaa pelikannettavaa ja Blade Pro -malli on kolossaalinen, 17 tuuman näytöllä varustettu työaseman korvaaja.

Suurin ongelma Razerin Blade-kannettavissa meille pohjoismaisille kuluttajille on ollut se, ettei Blade-malliston kannettavia ole ollut saatavilla pohjoismaisella näppäinasettelulla Blade Stealth -ultrabookia lukuun ottamatta. Tähän tulee kuitenkin muutos uuden Blade 15 -kannettavan myötä, joka tulee saataville myös ääkkösillä varustetulla näppäimistöllä.

Razer Blade 15 -kannettavan lisäksi Razerin tapahtumassa esiteltiin uutta Razer Core X Thunderbolt 3 -näytönohjaintelakkaa.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Ensituntumat Razer Blade 15 -pelikannettavasta
  3. Razer Core X -näytönohjaintelakka

Aleksi Pakkala

”Liityin Muropaketin kirjoittajien riveihin syksyllä 2017 ja otin kontolleni tietokonekomponenttien puolen - näytönohjaimet, prosessorit, emolevyt ja muistit. Olen kirjoitellut muustakin tietotekniikasta, ja hairahtanut jopa peliarvostelujen puolelle - mutta sydämeni sykkii lopulta benchmarkkaamiselle ja suorituskykylukujen pyörittelylle. Niin elokuvien kuin pelien kanssa huomaan ajautuvani toistuvasti scifin pariin ja nauttivani siitä. Vielä en ole kokenut pelien saralla mitään yhtä vakuuttavaa kuin alkuperäisen Mass Effect -trilogian, ja tulevista elokuvista eniten odotan jatkoa vuoden 2021 Dyynille.”

Muropaketin uusimmat