UUSIMMAT

Razer Core X -näytönohjaintelakka

22.05.2018 10:01 | Aleksi Pakkala

Razer Core X

Razer toi Core-telakansa myötä ulkoiset näytönohjaintelakat myös valtavirran tietoisuuteen. Telakasta on jo aiemmin nähty paranneltu V2-versio, joka on viritelty Chroma-valaistuksella, USB-hubilla ja 500 euron hintalapulla.

Nyt Razer tuo markkinoille ylimääräisistä ominaisuuksista karsitun Razer Core X -telakkamallin. Pelkistetty kotelo mahduttaa sisäänsä lähestulkoon minkä tahansa näytönohjaimen. Virtaa riittää 500 watin virtalähteen ansiosta myös tehokkaammille korteille. Core X -näytönohjaintelakka ei tue Chroma-valaistusta. USB- ja Ethernet-liitännät ovat saaneet huutia.

Laitteen toisessa kyljessä on melko kookas 120 millimetrin tuuletin imemässä raitista ilmaa kotelon sisälle. Kotelo on valmistettu kokonaan CNC-jyrsitystä alumiinista, ja kotelon yleisvaikutelma on todella laadukas.

Thunderbolt 3 liitännällä toimivien ulkoisten näytönohjaintelakoiden tuki paranee jatkuvasti, ja Razer Core telakat toimivat myös muiden valmistajien Thunderbolt 3 -tuettujen kannettavien kanssa, joskin tuki on vaihtelevaa. Joidenkin valmistajien kannettavat toimivat ongelmitta ilman ylimääräistä säätöä, ja toisien kannettavien kanssa ongelmia on odotettavissa enemmänkin.

Razer Core X näytönohjaintelakka on tilattavissa Razerin verkkokaupasta 339 euron hintaan.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Ensituntumat Razer Blade 15 -pelikannettavasta
  3. Razer Core X -näytönohjaintelakka

Muropaketin uusimmat