Uusimmat

Adata julkaisi ulkoisen SSD-aseman karuihin ja vaativiin oloihin

Kuva: @ Adata

08.12.2023 07:58 Muropaketin toimitus

Uusi SSD-asema sopii harrastajalle, joka vaatii ympäristön aiheuttamaa rasitusta kestävän tallennusvälineen.

Adata Technology toi markkinoille ulkoisen SSD-asemansa nimeltään SD810. Se tarjoaa monentyyppistä kestävyyttä, ja asemassa on IP68 vesi- ja pölytiiviys sekä iskunkestävä MIL-STD-suojaus.

Asema on varustettu USB 3.2 Gen 2 x2 -liitännällä, jonka kautta aseman luku- ja kirjoitusnopeus on 2000 megatavua sekunnissa. Liitäntätyyppi on Type-C. SD810 tarjoaa myös varmuuskopiointiominaisuuden.

Tuote sopii niin älykännykän kaveriksi kuin myös vaativampaan käyttöön valokuvaajille tai videosisällön tekijöille, jotka työskentelevät vaativissa ympäristöissä kuten ulkona.

SD810:n runko on valmistettu alumiiniseoksesta, ja rakenne parantaa jäähdytystä, jotta suorituskyky säilyisi vakaana myös jatkuvan käytön aikana. Tuote on muilta mitoiltaan paitsi paksuudeltaan luottokorttia pienempi, joten se on kevyt, tilaa säästävä ja kätevä kuljettaa mukana.

SD810 ulkoinen SSD-levy on saatavana obsidianmustana ja meteoriittihopeana. Kapasiteettia on neljää eri tyyppiä. Tarjolla on 500 gigatavun sekä teratavun, kahden teratavun ja neljän teratavun asemat. Kaikilla malleilla on kolmen vuoden rajoitettu takuu. Hintatietoja ei ollut saatavilla.

LUE MYÖS: Team Groupilta T-Create-malliston SSD-asema ammattilaisille – kulkee mukana