Uusimmat

Alphacool julkaisi kaksi uutta AIO-vesijäähdytysjärjestelmää

16.11.2021 18:24 Muropaketin toimitus

Eisbaer LT Aurora Digital RGB -vesijäähdytysjärjestelmät tulevat saataville 240 ja 360 millimetrin jäähdyttimillä. Ulospäin näkyvin päivitys on siirtymä aRGB-valaistukseen, joka kattaa tuulettimet ja blokin kannen.

Alphacool täydentää AIO-vesijäähdytysjärjestelmien kattaustaan Eisbar LT Aurora Digital RGB -järjestelmillä. Järjestelmät tulevat saataville 240 ja 360 millimetrin jäähdyttimillä. Valmistajan mukaan ulkoisten muutosten lisäksi päivityksiä on tehty myös sisäisesti. Esimerkiksi DC-LT 2 -pumppua on paranneltu edellisen sukupolven malleista.

Näkyvin päivitys on tapahtunut lisäämällä yhtälööön aRGB led-valaistus, joka löytyy niin blokin kannesta kuin tuulettimista. Valaistuksen hallinta onnistuu joko mukana toimitettavalla ohjaimella tai emolevyn kautta.

Jäähdytysjärjestelmät ovat yhteensopivia kaikkien nykyisten Intelin ja AMD:n prosessorikantojen kanssa. Intelin leiristä tuettuna ovat kaikki LGA 775 -kannasta aina LGA 2066 -kantaan saakka. AMD:n osalta tuki kattaa kaikki FM1-kannasta aina AM4-kantaan saakka. Lisäksi tuettuna ovat kookkaammat TR4-, sTRX4- sWRX- ja SP3-kannat.

Eisbaer LT Aurora Digital RGB -AIO-vesijäähdytysjärjestelmien toimitukset ovat alkaneet. Pienemmän mallin hinnat alkavat noin 128 eurosta ja suuremman noin 150 eurosta.

Muropaketin uusimmat