Uusimmat

Apple julkaisi uusia Mac Minejä

28.02.2006 00:00 Muropaketin toimitus

Apple on tänään julkaissut uusia Mac Mini -tietokoneita, jotka perustuvat aiemmin tänä vuonna julkaistujen MacBook Pro -kannettavien tietokoneiden tavoin Intelin valmistamiin prosessoreihin. Tarkemmin sanottuna tuoreet Mac Minit on varustettu kaksi- ja yksiytimellisillä Core Duo ja Core Solo -tuoteperheen prosessoreilla. Ulkoisesti Mac Minit eivät eroa vanhemmista malleista, mutta Apple on lisäksi varustanut tietokoneet infrapunasensorilla yrityksen Front Row -mediakeskusominaisuuksia varten.

Apple on ilmoittanut uusien Mac Minien olevan välittömästi saatavilla ja näistä kalliimpi 799 dollarin hintainen malli on varustettu 1,67 GHz:n Core Duo -prosessorilla, 80 gigatavun kiintolevyllä ja SuperDrive-asemalla. Halvempi 599 dollarin malli sisältää 1,5 GHz:n Core Solo -prosessorin, 512 megatavua keskusmuistia ja 60 gigatavun kiintolevyn.

Mac Minien ohella Apple ilmoitti Front Row’n olevan nyt yhteensopiva Bonjour-tekniikan kanssa, joka mahdollistaa tietokoneella automaattisen yhteydenmuodostamisen Mac- tai Windows-tietokoneeseen, jossa on käynnissä iTunes-ohjelma. Bonjourilla musiikkitiedostot voi synkata lennossa ja musiikkia voi toistaa suoraan toiselta tietokoneelta.

DailyTech, Apple Launches New Intel Based Mac Minis, Available Now