Uusimmat

Arctic julkaisi Freezer 13 Pro -coolerin

14.02.2011 12:48 Ville Suvanto

Arctic on julkaissut Freezer-tuoteperheeseensä uuden mallin, joka on nimetty Freezer 13 Proksi. Kyseinen cooleri perustuu Cross-Blow-teknologiaan, joka yrityksen mukaan tarjoaa ennennäkemätöntä jäähdytystehoa ammattitason laitteistoihin. Teknologia jäähdyttää prosessorin ohella myös northbridgeä ja virransyötön komponentteja, mikä on toteutettu sijoittamalla erillinen 50 millimetrin PWM-ohjattu tuuletin coolerin pohjaosaan. Tuuletin on vaakatasossa ja näin ilmavirta suuntautuu poispäin prosessorista jäähdyttäen ympärillä olevia komponentteja.

Arcticin tietojen mukaan Freezer 13 Pro kykenee jäähdyttämään 300 watin lämmönlähdettä, mikä on saavutettu 120 millimetrin PWM-ohjatulla tuulettimella ja neljällä kahdeksan millimetriä paksulla kuparisella lämpöputkella. Lämpöputket siirtävät lämpöä kuparisesta pohjasta siilin 0,5 millimetrin paksuisiin ripoihin. Arctic ei ole maininnut coolerin mittoja, mutta painoa sillä on 1,05 kilogrammaa.

Freezer 13 Pro on varustettu kuuden vuoden rajoitetulla takuulla ja sen suositushinta ilman veroja on 39,90 euroa. Suomessa hintataso tullee asettumaan reiluun 50 euroon.

Arctic Freezer 13 Pro -tuotesivut