Uusimmat

ASRock hyppäämässä taulutietokoneiden maailmaan

01.02.2011 16:21 Ville Suvanto

Taiwanilainen ASRock on laajentamassa tarjontaansa taulutietokoneisiin kuluvan vuoden toisella neljänneksellä, uutisoi DigiTimes ASRockin myyntiosaston johtajan Li Jun-Yingin sanojen perusteella. Uusi aluevaltaus tulee tapahtumaan ASRockin emoyhtiön Pegatron Technologyn avustuksella.

Valmisteilla ovat 7- ja 10-tuumaiset mallit, jotka ovat Jun-Yingin mukaan varustettu NVIDIAn Tegra 2 -SoC-piirillä ja Googlen Honeycomb-koodinimellisellä Android 3.0 -käyttöjärjestelmällä. Valitettavasti tarkempia tietoja ASRockin tulevien taulutietokoneiden raudasta tai hintatasosta ei ole toistaiseksi saatavilla.

ASRock mielletään halpisvalmistajana, jota se suurimmaksi osaksi onkin, mutta tuotannosta suuri osa on kohdistettu OEM-markkinoille. Yrityksen viime vuoden emolevytoimitustavoite oli yhdeksän miljoonaa kappaletta, mutta tavoitteesta jäätiin miljoonalla. ASRock onnistui kuitenkin kiilaamaan itsensä markkinoiden kolmanneksi suurimmaksi valmistajaksi. Tänä vuonna kasvua on määrä saavuttaa nostamalla keskihintaisten ja high-end-tason emolevyjen toimitusmääriä.

DigiTimes, ASRock to enter tablet PC market in 2Q11