Uusimmat

Bitfenix esitteli Enso-miditornikotelon

17.11.2017 14:44 Muropaketin toimitus

Jo Computex 2017 -messuilla näytillä ollut Enso-midittornikotelo on viimein esitelty myös virallisesti. Vaikka kotelon päähuomio on ulkonäössä, on myös sisätilojen käytettävyyteen panostettu.

Enso-miditornikotelon ulkomitat ovat 459 x 454 x 210 millimetriä. Suurin tuettu emolevystandardi on E-ATX ja pienin mini-ITX. Koteloon on varattu kolme paikkaa 2,5-tuumaisille asemille. Lisäksi kotelosta löytyy kaksi paikkaa 3,5 tuuman asemille, mutta niihin voi asentaa myös 2,5 tuuman asemat. Koteloon voi asentaa enintään 340 millimetrin pituisen näytönohjaimen. Prosessoricoolerin maksimikorkeus on 160 millimetriä.

Emolevyn taakse on varattu 23 millimetrin levyinen tila, jotta johtojen ja kaapeleiden läpivienti olisi helpompaa. Kotelon mukana toimitetaan magneettikiinnitteinen Alchemy 3 -LED-nauha, joka on yhteensopiva Asus Aura Sync -valaistustoiminteiden kanssa. Kotelon I/O-paneelista löytyy nauhaa varten myös manuaalikytkimet, joilla värejä ja efektejä saa säädettyä.

Kotelon mukana toimitetaan kaksi 120 millimetrin tuuletinta. Toinen näistä on varustettu RGB LED -valaistuksella. Tuulettimet ovat esiasennettuina etu- ja takapaneeliin. Kotelon kattoon on mahdollista asentaa tuulettimet ja niiden yläpuolella on magneettikiinnitteinen pölysuoja.

Julkitulostaan huolimatta Enso-miditornikotelon saatavuus ja hinnoittelu jäävät vahvistamatta.

Muropaketin uusimmat