Uusimmat

Bitfenix esitteli Nova Mesh TG -miditornikotelon

17.08.2019 18:04 Muropaketin toimitus

Poiketen nykyisestä valtavirrasta Nova Mesh TG -kotelon etupaneeli ei ole suljettu. Kotelon kantavana ideana on hyvä ilmankierto ja sitä kautta jäähdytys. Karkaistua lasia ei ole unohdettu, siitä pitää huolen kotelon vasen kylkipaneeli.

Bitfenix esitteli uuden TG-version Nova Mesh -miditornikotelosta. Tempered Glass -versiossa vasen kylki on nimeä myötäillen karkaistua sävytettyä lasia. Toisena erona Nova Mesh -koteloon on se, että kylkiäisenä toimitettavien tuulettimien määrä kasvaa kahteen.

Nova Mesh TG -miditornikotelon ulkomitat ovat 206 x 460 x 437 millimetriä. Ulkomittojen puitteissa koteloon pystyy asentamaan E-ATX-, ATX-, mATX- tai -Mini-ITX -emolevyn.

Prosessoricoolerille on asetettu 160 millimetrin korkeusrajoitus. Näytönohjaimen pituusrajoitus on 340 millimetriä ja leveysrajoitus taasen 150 millimetriä.

Massamuisteista tilaa on varattu kolmelle 2,5 tuuman asemalle. Lisäksi suurempia 3,5 tuuman kiintolevyjä varten on kaksi kelkkaa, joihin voi asentaa myös 2,5-tuumaiset asemat.

Kotelon etu- ja kattopaneeli ovat molemmat varustettu pölysuodattimilla. Suodatin löytyy myös kotelon pohjasta, virtalähteen kohdalta.

Kotelon kattopaneelin etuosaan sijoitetusta I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää sekä HD Audio -liitännät.

Nova Mesh TG -miditornikotelosta tulee saataville musta ja valkoinen värivaihtoehto. Koteloiden toimitukset ovat alkaneet. Euroopassa kummankin väriversion hinnat alkavat noin 65 eurosta.