Uusimmat

Bitfenix julkaisi pyöristetyn Portal-kotelon

16.03.2017 14:34 Muropaketin toimitus

Bitfenix kasvattaa kotelomallistoaan perinteisestä poikkeavalla Portal-kotelolla. Uudessa kotelossa komponentit asennetaan kehikkoon, joka liikkuu kuulalaakeroiduilla kiskoilla.

Kotelon ulkopaneelit ovat umpinaiset, joten liukukiskoratkaisu onkin välttämätön kokoonpanon käyttämiseksi. Paneelien materiaali on alumiini. Kulmista pyöristytystä muotoilusta huolimatta koteloon saa mahtumaan jopa 300 millimetriä pitkän näytönohjaimen.

Kulmien pyöristäminen vaatii kuitenkin veronsa, sillä koteloon mahtuu ainoastaan mini-ITX-standardin mukaiset emolevyt. 3,5 tuuman kiintolevypaikkoja on kaksi, mutta niihin voi asentaa myös 2,5 tuuman asemat. Lisäksi 2,5 tuuman asemalle on varattuna yksi lisäpaikka. Prosessoricoolerin ilmoitettu maksimikorkeus on 125 millimetriä.

Koteloon etuosaan esiasennetun 120 millimetrin tuulettimen paikalle voi halutessaan asentaa vesijäähdytysjärjestelmän. Takaosaan on esiasennettu 80 millimetrin tuuletin. Kotelon ulkomitat jalkojen kanssa ovat 247 x 395 x 411 millimetriä. Painoa kotelolla on 5,81 kg.

Kotelot tulevat myyntiin mustina ja valkoisina. Kummastakin värivaihtoehdosta löytyy myös ikkunallinen versio. Valmistajan suositushinta kotelolle on 129 euroa. Saataville kotelot tulevat lähiaikoina.