Uusimmat

Bitfenix julkaisi verkkoetupaneelilla ja neljällä ARGB-valaistulla tuulettimella varustetun Nova Mesh SE TG -miditornikotelon

21.11.2020 17:45 Muropaketin toimitus

Nova Mesh SE TG -miditornikotelo on pienikokoisempi versio edeltäjästään. Kotelosta löytyy verkkoetupaneeli ilmankierron varmistamiseksi ja kotelon vasen kylki on karkaistua lasia. Kotelon mukana toimitetaan neljä ARGB-led-valaistua tuuletinta.

Bitfenixin Nova Mesh SE TG -miditornikotelo iskee ilmankiertoon panostavien koteloiden kilpakentille. Kotelossa on verkkoetupaneeli ja kattopaneeli sallii niin ikään ilmankierron.

Kotelon ulkomitat ovat 380 x 211 x 450 millimetriä. Ulkomittojen puitteissa koteloon saa asennettua ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn. Prosessoricoolerille on asetettu 160 millimetrin korkeusrajoitus ja näytönohjaimelle 315 millimetrin pituusrajoitus.

Massamuisteja varten virtalähdesuojan alta löytyy kiintolevykehikko, josta löytyy paikat kahdelle 3,5 tuuman kiintolevylle. Toisen kiintolevyn voi korvata 2,5 tuuman asemalla. Lisäksi pienemmille 2,5 tuuman asemille on varattuna kaksi asennuspaikkaa.

Kotelon mukana toimitetaan neljä ARGB-led-valaistua tuuletinta. Kolme niistä on esiasennettuna etupaneeliin ja yksi takapaneeliin. Kotelosta löytyy myös tuuletinohjain, jonka avulla hallinnoidaan tuulettimien kierrosnopeuksia, mutta myös ARGB-valaistusta.

Nova Mesh SE TG -miditornikotelosta tulee saataville neljä värivaihtoehtoa. Yhdessä versiossa kotelo itsessään on valkoinen, mutta verkkoetupaneeli on violetti. Toinen eksoottisempi väriyhdistelmä on löytyy versiosta, jossa runko on musta, mutta verkkoetupaneeli on punainen. Näiden lisäksi saataville tulee kauttaaltaan valkoinen ja kauttaaltaan musta versio.

Koteloiden toimitukset ovat alkaneet. Suomessa kotelon hinnat alkavat 62,90 eurosta.

Muropaketin uusimmat