Uusimmat

Bitfenixiltä uusia Alchemy 2.0 -kaapelituotteita virtalähteisiin

09.04.2016 20:00 Juha Kokkonen

bitfenix-alchemy-1-090416

BitFenix julkaisi viime viikolla joukon uusia Alchemy 2.0 -sarjan modulaarisia kaapeleita sekä kaapelinmodauskomponentteja, joiden kerrotaan olevan suunniteltu yhteistyössä tunnettujen tietokonemodaajien kanssa. Valmistajan mukaan kaapelien laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota niin johtimien, suojapunosten kuin liittimienkin osalta.

Alchemy 2.0 -kaapeleiden jokainen 1,31 mm2 paksuinen kuparijohto on päällystetty omalla huipputiheällä tekstiilipunoksella, jonka päissä ei ole käytetty kutistesukkaa. Punos on kiinnitetty pysyvästi suoraan johtoon, joten se ei pääse irtoamaan käytössä. Kaapeleiden mukana toimitetaan myös kumiset ”johtokammat”, jotka pitävät suurempien kaapeleiden yksittäiset johdot kiinni toisissaan. Valmiit modulaariset kaapelit tulevat saataville kuudelle eri virtalähdemallistolle BeQuietin, Corsairin, Seasonicin ja EVGA:n valikoimasta. Värivaihtoehtoja on kaikkiaan 12 erilaista.

bitfenix-alchemy-2-090416

Valmiiden kaapelisarjojen ohella BitFenix tarjoaa Alchemy 2.0 -sarjan kaapelikomponentteja, joihin lukeutuvat yksittäiset tekstiilipunoksella päällystetyt ja valmiilla High Current Alloy -liittimillä varustetut johdot 20, 40 ja 60 cm mitoissa ja 11 eri värissä, erikoiskumista tarkkuusvaletut mustat naaras- ja urosliittimet sekä kumiset SoftHold-johtokammat.

Juha Kokkonen

Muropaketin uusimmat