Uusimmat

CES 2011: Gigabyte julkaisi G1-Killer-emolevyt

07.01.2011 14:06 Sampsa Kurri

Gigabyte julkaisi CES 2011:n yhteydessä X58-piirisarjaan perustuvan G1-Killer-emolevymalliston, joka on suunnattu ensisijaisesti kilpailemaan pelaajille suunnattujen Asuksen ROG- ja MSI:n Big Bang -mallisten emolevyjen kanssa. Intelin LGA 1366 -kantaisia Core i7 900 -sarjan neli- ja kuusiytimisiä prosessoreita tukevat emolevyt on varustettu myös kattavilla ylikellotusominaisuuksilla ja niiden suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota esimerkiksi vihreä-mustalla väriteemalla ja ammuslippaan näköisellä jäähdytyssiilillä.

G1-Killer-emolevysarjaan julkaistiin kolme eri mallia, jotka ovat G1.Assassin, G1.Sniper ja G1.Guerrilla. Kaikki emolevyt on varustettu Bigfootin Killer NIC 2100 -verkko-ohjaimella ja kahdesta mallista löytyy Creativen 20K2 X-Fi -äänipiiri, joka tuo mukanaan muun muassa X-Fi Xtreme Fidelity-, EAX Advanced HD 5.0-, Dolby Digital Live- ja DTS Connect -ominaisuudet. Lisäksi emolevyille on integroitu erilliset vahvistimet äänen ulostuloille ja käytössä on Nichiconin MUSE-kondensaattorit.

 

Gigabyte G1.Assassin

Suurikokoinen G1.Assassin perustuu XL-ATX-standardiin (345×262 mm) ja tarjoaa neljä PCI Express x16 -liitintä, joista kaksi toimii x16-nopeudella ja kaksi x8-nopeudella. Lisäksi emolevyllä on kaksi PCI Express x1 -liitintä ja yksi PCI-liitin. Muita ominaisuuksia ovat Creativen X-Fi 20K2 -äänipiiri, Bigfoot Killer E2100 -verkko-ohjain, 16-vaiheinen Dual Power -virransyöttö prosessorilla sekä 3-Way SLI- ja neljän näytönohjaimen CrossFireX-tuki. USB 3.0- ja 2.0-liittimiä on I/O-liittimien joukossa molempia neljä kappaletta.

 

Gigabyte G1.Sniper

G1.Sniper perustuu tavalliseen ATX-standardiin, PCI Express x16 -liittimiä on kolme ja x1-liittimiä kaksi kappaletta sekä PCI-liittimiä yksi kappale. USB 3.0 -liittimiä on I/O-liittimien joukossa kaksi kappaletta ja USB 2.0 -liittimiä kuusi kappaletta. Äänipiirinä on Creativen X-Fi 20K2, verkko-ominaisuuksista vastaa Bigfootin Killer E2100 -verkko-ohjain, virransyöttö on kahdeksanvaiheinen ja tuettuna on NVIDIAn 3-Way SLI- ja AMD:n kolmen Radeon-näytönohjaimen CrossFireX.

 

Gigabyte G1.Guerilla

G1.Guerilla on hieman karsittu malli G1.Sniperista ja Creativen X-Fi 20K2 -äänipiiri on korvattu Realtekin ALC 889 -äänipiirillä. Muut ominaisuudet ovat vastaavat G1.Sniper-mallin kanssa.

Kerro kommenteissa ensitunnelmat, onko Gigabyte mielestäsi onnistunut G1-Killer-sarjan ominaisuuksilla houkuttelemaan pelaajien mielenkiinnon ja haastamaan kilpailevien valmistajien pelaajille suunnatut emolevymallit? G1-Killer-emolevyt saapuvat myyntiin vuoden alussa ja niiden hintataso on mallista riippuen 299-500 dollaria.

Gigabyte, Lehdistötiedote

Gigabyte, Killer-emolevyjen tuotesivu