Uusimmat

Cherryltä kompakti XTRFY K5V2 -näppäimistö – tarjolla mekaanista pelituntumaa

Kuva: Cherry

19.03.2024 07:55 Muropaketin toimitus

Cherry julkisti uuden XTRFY K5V2 -näppäimistön. Se on ensimmäinen pelinäppäimistö, jossa on Cherryn uudet mekaaniset MX2A-kytkimet.

Cherry lupaa 65 prosentin -kokoluokan K5V2 Compact -näppäimistössään laatua, modernia muotoilua ja kestävät mekaaniset MX2A Red -kytkimet, joille luvataan yli 100 miljoonaa painalluskertaa. Tekniikassa on käytetty jousisuunnittelua ja laadukasta voiteluainetta.

Vankkaan metallilevyrakenteeseen luottava näppäimistö painaa 841 grammaa, joten se istuu tukevasti pöydällä myös intensiivisten pelisessioiden aikana. Kaikki asetukset, kuten makrot ja median hallinnan, voi tehdä näppäinyhdistelmillä ilman lisäohjelmia. Näyttävyyttä tuo näppäinkohtaisesti muokattava RGB-valaistus ja Strip LED -tehosteet.

Kuva: Cherry

Myös desibeleihin on kiinnitetty huomiota. Näppäimistössä on kaksinkertainen, ääntä vaimentava vaahtomuovikerros. Se paitsi hiljentää näppäimistö, niin Cherryn mukaan se myös tukevoittaa näppäimistöä.

Tarjolla on 100-prosenttinen anti-ghosting-ominaisuus ja 1000 hertsin päivitystaajuus, jota tehostaa Super Scan -tekniikka, joka skannaa näppäinpainalluksia puolen millisekunnin välein.

Tuote on saatavilla valkoisena,  mustana ja Amnis Blue -versiona. Hinnat ovat 139, 149 ja 159 euroa. Näppäimistöä voi mukauttaa mieleisekseen Cherry Xtrfy -verkkokaupassa.