Uusimmat

Cooler Masterilta uusia 120 millimetrin tuulettimia – erityishuomiota värähtelyssä

13.09.2022 11:52 Muropaketin toimitus

Cooler Master tuo markkinoille uudet 120-millimetriset tuulettimet, joiden luvataan värähtelevät vain vähän.

Cooler Masterin uusi tuuletinmallisto on nimeltään Mobius. Luvassa on sekä valotehostein että ilman niitä olevat mallit 120 millimetrin kokoluokassa.

Cooler Master käyttää mallistossa uutta arkkitehtuuria nimeltään Ring Blade Design, joka yhdistää tuulettimien lapojen kärjet yhteen renkaalla. Tämän kerrotaan parantavan ilmavirtausta ja samalla eliminoivan ei-toivottuja tärinöitä ja värinöitä.

ARGB-mallin maksiminopeus on 2400 kierrosta minuutissa ja maksimimelutaso 30 desibeliä, CFM-luokitus on 75,2. Ilman ARGB-valoja olevassa mallissa on alhaisempi tuulettimen nopeus, nimittäin 2050 kierrosta minuutissa ja ilmavirtaukseksi ilmoitetaan 63,1 CFM. Pienemmän kierrosnopeuden ansiosta melutaso on merkittävästi alempi eli 22,6 desibeliä.

Molempien puhaltimien on mitoitettu kestämään jopa 200 000 käyttötuntia, ja ne tarvitsevat 4-nastaisen PWM-lähdön. ARGB-malli vaatii lisäksi 3-nastaisen ARGB-liitännän valaistustoimintoja varten. Tuulettimet ovat Cooler Masterin mukaan jo saatavilla, mutta hinnoista yritys ei kertonut.

Muropaketin uusimmat