Uusimmat

Fractal Design julkaisi minikokoisen kotelon

30.12.2010 18:35 Ville Suvanto

Fractal Design on kerännyt paljon suosiota kotelomarkkinoilla ja Muropaketinkin toimesta arvostelemat kotelot ovat saaneet kiittävää palautetta. Yritys on nyt julkaissut uuden Define Miniksi ristityn kotelon, joka on nimensä mukaisesti pienikokoinen ja käytännössä kyseessä on täysimittaisista R2- ja R3-koteloista kutistettu versio, johon voi asentaa Mini ITX- ja Micro ATX -kokoluokan emolevyjä.

Mini PC painaa 9,5 kilogrammaa ja kokoa sillä on 210 x 395 x 490 millimetriä (leveys x korkeus x syvyys). Edestä löytyy kaksi 5,25-tuuman paikkaa optisille asemille sekä kaksi tuuletinpaikkaa, joiden takana on sisällä kuusi 3,5-tuuman paikkaa kiintolevyille ja SSD-asemille. Takana on neljä korttipaikkaa sekä alhaalla virtalähteen paikka. Tuuletinpaikkoja löytyy yhteensä kuusi kappaletta: kaksi edestä ja yksi katosta, takaa, sivusta ja pohjasta. Mukana toimitetaan kaksi Fractal Designin omaa 120 millimetrin tuuletinta.

Fractal Design Define Minin hinnasta ei ole toistaiseksi tietoa. Yrityksen tuotteiden saatavuus Suomessa on hyvä, joten Define Mini saapuu hyvin varmasti myyntiin lähiaikoina.

Fractal Design Define Mini -tuotesivut