Uusimmat

Gigabyte esitteli Aorus M5 -pelihiiren

09.08.2018 19:59 Muropaketin toimitus

Gigabyten Aorus M5 -pelihiiri tuo mukanaan lisäpainot ja 16000 DPI:n tarkkuuteen kykevän anturin. Myös RGB led -valojen määrää on kasvatettu entisestään.

Aorus M5 -pelihiiri kasvattaa Gigabyten oheislaitevalikoimaa entisestään. Edeltäjään, Aorus M3 -pelihiireen, verrattuna päivityksen kohteina ovat anturi, päänäppäinten kytkimet ja lisäpainot. Uuden pelihiiren konepellin alta löytyy optinen Pixartin 3389-anturi, joka kykenee suurimmillaan 16000 DPI:n tarkkuuteen. Tarkkuus on säädettävissä 50 DPI:n tarkkuudella.

Konepellin alta löytyy myös 32-bittinen ARM-prosessori. Prosessorin ja sisäisen muistin ansiosta asetukset saa tallennettua hiiren sisäiseen muistiin. Päänäppäinten alta löytyy Omronin kytkimet, joille luvataan 50 miljoonan klikkauksen elinikää.

Hiiri itsessään on muotoiltu sopivaksi oikeakätisille. Tästä johtuen kaksi kylkinäppäintä ovat sijoitettuna hiiren vasemmalle kyljelle. Tarkkuuden säätämiseen tarkoitettu näppäin on rullan alapuolella. Hiiren pohjasta löytyy lisäpainojen paikat. Lisäpainoilla hiiren painon saa nostettua 130,5 grammaan. Ilman lisäpainoja hiiren paino on 118 grammaa. Hiiren ulkomitat itsessään ovat 128 x 72 x 43 millimetriä.

Toistaiseksi Gigabyte ei ole vahvistanut Aorus M5 -pelihiiren hinnoittelua eikä saatavuutta.

Muropaketin uusimmat