UUSIMMAT

Gigabyte julkaisi yllätyksettömän Radeon VII -näytönohjaimen

07.02.2019 19:07 | Muropaketin toimitus | 1

Gigabyten Radeon VII -näytönohjain ei tarjoa yllätyksiä, vaan noudattaa tiukasti AMD:n referenssisuunnittelua ja -kellotaajuuksia.

AMD:n uusi lippulaivanäytönohjain julkaistiin virallisesti tänään. Samalla aktivoitui myös Gigabyte, joka julkaisi Radeon VII HBM2 16G -näytönohjamen. Kortti noudattaa AMD:n referenssisuunnittelua jäähdytysratkaisua ja kellotaajuuksia myöten.

Grafiikkapiirin peruskellotaajuus on tuttu 1400 megahertsiä ja boost-kellotaajuus 1750 megahertsiä. HBM2-muistien tehollinen kellotaajuus on 2000 megahertsiä.

Gigabyten Radeon VII HBM2 16G -näytönohjaimen toimitukset ovat alkaneet. Suositushinta on 699 dollaria. Toistaiseksi Radeon VII -näytönohjaimia ei ole listattuna kotimaisten verkkokauppojen sivuilla. Euroopassa halvimpien Radeon VII -näytönohjainten hinnat alkavat 729 eurosta.

Keskustelu

Mitähän järkeä tuossakin on taas… Paketista pakettiin, lyödään vaan omat tarrat tuulettimiin… Ehkä gigabytellä tiedetään että myynti ei tule olemaan kova niin eivät näköjään paljon jaksaneet panostaa…

Muropaketin uusimmat