Uusimmat

Glorious PC Gaming Race julkaisi kevyen Model O -pelihiiren

11.03.2019 20:18 Muropaketin toimitus

Model O -pelihiiren paino jää mattapintaisena 67 grammaan ja kiiltopintaisena 68 grammaan. Anturi on kummassakin Pixartin PMW-3360.

Glorious PC Gaming Race loikkaa pelihiirten markkinoille uudella Model O -pelihiirellä. Valmistaja julistaa hiiren maailman kevyimmäksi pelihiireksi. Ulkonäössä huomio kiinnittyy epäilemättä varsin avoimeen hunajakennorakenteeseen hiiren selkäpuolella ja pohjassa. Myös kaapeliin on panostettu, sillä sen kerrotaan olevan erityisen kevyt ja joustava.

Symmetrisestä muotoilusta huolimatta hiiri soveltuu lähinnä oikeakätisille, koska kaksi kylkinäpäintä löytyy hiiren vasemmasta kyljestä. Konepellin alta löytyy Pixartin optinen PMW-3360 -anturi, joka kykenee korkeimmillaan 12000 DPI:n tarkkuuteen. Päänäppäimissä käytetään Omronin kytkimiä, joille lupaillaan 20 miljoonan klikkauksen käyttöikää.

Model O -pelihiiri tulee saataville matta- ja kiiltopintaisella viimeistelyllä. Värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen. Hiiret ovat ennakkovarattavissa valmistajan sivujen kautta. Mattapintaisen mallin hinnaksi on asetettu 49,99 dollaria ja kiiltopintaisen hinnaksi vastaavasti 59,99 dollaria. Suomessa hinnat ovat 49,90 ja 54,90 euroa. Hiirten toimitukset alkavat viimeistään toukokuussa.

Muropaketin uusimmat