Uusimmat

Hyvää uutta vuotta 2011 Muropaketin lukijoille

31.12.2010 17:45 Sampsa Kurri

Muropaketin toimitus siirtyy uuden vuoden aattoillan viettoon ja toivotamme kaikille lukijoillemme hyvää uutta vuotta 2011.

Tammikuussa Muropaketissa luvassa on artikkelit Intelin uusista Sandy Bridge -arkkitehtuuriin perustuvista Core i7-2600K- ja Core i5-2500K-prosessoreista, Asuksen, Gigabyten ja MSI:n P67-emolevyistä sekä katsastamme Antecin Lanboy- ja BitFenixin Survivor Core -kotelot. Lisäksi julkaisemme pikaisen oppaan AMD Radeon HD 6950 -näytönohjaimen päivittämisestä BIOS-tiedoston avulla 6970-malliksi ja asiaankuuluvat suorituskyky-, tehonkulutus- ja lämpötilamittaukset.

Muropaketti vierailee ensi viikolla Las Vegasissa järjestettävässä Consumer Electronics Show 2011 -tapahtumassa, joten raporttia tapahtumista ja uutuustuotteista on luvassa tuoreeltaan paikan päältä.

Joulupäivityksessä lupailimme pientä yllätystä, joka on ensi vuodeksi kasvava uutismäärä Muropaketissa ja TaskuMurossa. Lisäksi TaskuMurossa julkaistaan jatkossa vähintään yksi kuukausittainen mobiiliaiheinen artikkeli. Vuodelle 2011 on suunniteltu myös muita suurempia uudistuksia, joista lisää tietoa keväämmällä.

Hyvää uutta vuotta toivottavat io-median pojat,

Sampsa, Ville ja Juha