Uusimmat

Intel Arc Battlemage -näytönohjainten julkaisuaikataulusta tietoa

Kuva: @ Intel

11.04.2024 15:08 Muropaketin toimitus

Intel astui erillisnäytönohjainten markkinoille Alchemist-sukupolven näytönohjaimilla. Seuraavaksi on luvassa uusi ja tehokkaampi Battlemage-sukupolvi.

Intel haluaa edelleen jatkaa Nvidian ja AMD:n näytönohjainten markkinaosuuksien nakertamista julkaisemalla uuden sukupolven erillisnäytönohjaimia. Tuleva Battlemage on tulossa Wccftechin tietojen mukaan vuoden 2024 loppuun mennessä.

Maailmalla on raportoitu jopa niinkin tarkasta julkaisuaikataulusta, että Battlemaget saapuisivat myyntiä ajatellen otollisena hetkenä hiukan ennen Black Fridayta, joka on 29. marraskuuta.

Intel ei ole virallisesti paljastanut julkaisuajankohtaa. Siitä on kuitenkin kuiskailtu Embedded World 2024 -tapahtuman aikana, josta nyt julkisuuteen päätyneet huhut ovat peräisin.

Tulevan sukupolven ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa mikroarkkitehtuurin parannukset, parannettu säteenseuranta ja seuraavan sukupolven ML-pohjainen renderöintitekniikka, joka hyödyntää koneoppimista 3D-maailmojen renderöimisessä. Sen etuna on ainakin nopeus ja realistisuus.